Spring naar inhoud

Wij zijn Schatgravers

Wat ons bindt is de behoefte om meer uit mensen en organisaties te halen.

Wij geloven dat organisaties tot meer in staat zijn door gebruik te maken van de verborgen kwaliteiten (talenten) van medewerkers.

We zien ons zelf als Schatgravers die organisaties helpen hun vaak verborgen schatten te vinden.
Klanten schakelen ons in om hun verbetertrajecten te ondersteunen.

Klanten vinden ons professioneel, innovatief en energie-gevend. Klanten zien ons als verandermanagement specialist, die zorgt voor verbinding en beweging.

Wij werken nauw samen met het Schatgravers-collectief en onze partners. Zo bieden wij onze klanten altijd een passende en optimale ondersteuning. De kern van VAVIA wordt gevormd door Ben van Berkel en Willem Nooij.

Schatgraven

Ben van Berkel

Schatgraven

Willem Nooij

Door zoveel mogelijk mensen te laten schitteren en met elkaar in verbinding te brengen willen wij een beweging op gang brengen die er voor zorgt dat Nederland steeds meer gaat schitteren. Nederland zit op goud!  Onze groep van Schatgravers op Linkedin is groeiende! Doe je ook mee?

Linkedin groep Schatgraven

Schatgraven op Linkedin

Onze toegevoegde waarde

Organisaties kiezen voor VAViA omdat directie/management beseft dat zij zelf ook een onderdeel van de verandering zijn. En omdat ze onderkennen dat ze te weinig tijd voor of ervaring met verandertrajecten hebben. En ze ervaren de toegevoegde waarde van de aanjaagfunctie van een extra partij als prettig.
VAViA kijkt onbevangen naar talent van medewerkers en leiding met als doel deze talenten te benutten en te ontwikkelen in het verandertraject.

Het betrekken van objectieve buitenstaanders is een teken dat het verandertraject belangrijk is. En het blijkt dat de VAViA adviseurs kunnen zorgen voor vertrouwen waardoor in een korte tijd zeer veel informatie beschikbaar is zodat het verandertraject optimaal ingericht kan worden.

No comments yet

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s