Spring naar inhoud

Visie

Onze visie is “Nederland zit op Goud”, want meer dan 85% van de bedrijven gebruikt het potentieel van de medewerkers onvoldoende.

Wij geloven dat organisaties tot meer in staat zijn door gebruik te maken van de verborgen kwaliteiten van leidinggevenden en medewerkers. In onze opdrachten merken we dat Vertrouwen, Betrokkenheid, Trots en Plezier bepalend zijn voor betere prestaties.

Nederland zit op Goud

Wij willen een beweging op gang brengen en houden, die zorgt dat de visie “Nederland zit op Goud” werkelijkheid wordt. Dit doen we door er voor te zorgen dat medewerkers van onze klanten meer plezier in het werk krijgen en beter presteren. Hierdoor gaan mensen schitteren en leveren zij schitterende prestaties. Wij noemen dit Schatgraven: wij gaan op zoek naar de (verborgen) kwaliteiten.

Rol van directie/leidinggevenden

Leidinggevenden spelen hierbij een belangrijke rol. De periode van “Command and Control” is voorbij. Voorwaarden scheppen, context creeeren waar mensen kunnen excelleren, dat is de basis voor duurzame prestaties en plezier. De beweging die wij op gang brengen zal versneld worden door de leidinggevenden die gaan werken op de manier die wij Schatgraven noemen. Deze leidinggevenden kunnen we in klantopdrachten tegenkomen maar kunnen ook voor een bepaalde periode aan ons bedrijf verbonden zijn.

No comments yet

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s