Spring naar inhoud

Onze klanten

Onze klanten hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze er van overtuigd zijn dat hun mensen tot meer in staat zijn. En dat blijvende en succesvolle verandering plaatsvindt door de medewerkers vroegtijdig te betrekken.

Het talent, dat al in uw organisatie aanwezig is, is de goedkoopste en meest inspirerende manier om duurzaam kosten te verlagen en prestaties te verhogen op uw weg naar succes. Wij noemen dit Schatgraven.

Onze klanten zijn actief in diverse branches.

Een selectie van onze klanten

De volgende bedrijven hebben wij ondersteund bij hun verbetertrajecten: APG, DFDS Seaways, Van Echtelt Metaal, BKR, PGGM, Hartsant, Politie Kennemerland, MnServices, Nippon Express, Eriks, SAVE, Spirado, Tata Steel, NSK-EDC, Van Esch Wisse, Storm Velsen, Buitenkans, Horticoop, Van Oord, Sluis Vleeswaren, Flora Holland, Elspec, Gemeente Vlaardingen, AHOLD, Stedin.

Reacties van onze klanten

Het gevoel is bevestigd dat het loont om mensen te betrekken. Ten opzichte van de andere afdelingen zijn de resultaten, van de groep waarmee we gewerkt hebben, zichtbaar verbeterd. Onze bedrijfsslogan: “Kennis maakt het verschil” wordt voor deze aanpak veranderd in: “Maak kennis met het verschil” Manager Administrative Logistics

Ik heb geleerd dat ik met het stellen van vragen meer bereik dan met het verkondigen van mijn mening” Directeur van een importbedrijf

Ik beveel jullie niet aan bij mijn concurrenten. Directeur in de logistieke sektor

Klik voor meer informatie over onze resultaten en onze cases.

No comments yet

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s