Spring naar inhoud

Case NSK-EDC

EDC is het Europese distributiecentrum van het Japanse bedrijf NSK. In de periode 2010-2011 hebben wij EDC geholpen op weg naar de logistieke topclub binnen NSK. “Champions League” niveau is de ambitie.

Situatie

Diverse projecten lopen op gebied van systemen en processen; verdere ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten is gewenst bij zowel directie, management als teamleiders.

Bereikt resultaat

In 2010 is verkend waar ontwikkelbehoefte en potentieel aanwezig is. Gestart met Schatgraven met als tijdshorizon eind 2010. Bereikt tot dan: visie/doel beter gedragen, medewerkers overleg opgestart. Gewerkt wordt aan het verhogen van vertrouwen en teamvorming. Plus uitgebreide communicatie/dialoog op alle fronten.

Via de SuccesGPS in oktober 2011 gemeten waar het bedrijf staat: plezier en vertrouwen toegenomen, prestaties significant toegenomen. Directie en management geven aan erg blij met de bereikte resultaten te zijn.

Een uitgebreide case beschrijving is opgenomen in de vierde editie van ons digitaal-magazine.

“De wereld is te complex om mensen alleen maar aan te sturen met expliciete instructies. Dus moet je mensen zodanig stimuleren dat ze uit zichzelf dingen goed willen doen.”  directeur NSK-EDC

No comments yet

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s